به گفته تابناك ، وی گفت ، گروه هایی كه در طول تعطیلات بیشترین تغییرات غذایی ناگهانی را مشاهده می كنند ، “بیماران مبتلا به بیماری های هضم مزمن مانند سندرم عاطفی یا سندرم ریفلاكس ، بیماری كبد چرب ، دیابت و كلسترول بالا و همچنین كسانی كه تحت عمل جراحی چاقی قرار می گیرند.”
وی توضیح داد که خطرات متداول سلامت در کنار گذاشتن رژیم غذایی ناگهانی عبارتند از:
اختلالات گوارشی مانند نفخ ، سوء هاضمه و ریفلاکس اسید که در اثر خوردن وعده های غذایی سنگین و چرب پس از یک رژیم غذایی دشوار ایجاد می شود.
افزایش چربی در بدن ، زیرا بدن رژیم را “شوک محرومیت” می داند و در حالی که منتظر هرگونه اختلال غذایی در آینده است ، شروع به ذخیره کالری اضافی می کند.
فشار اضافی بر کبد و لوزالمعده به دلیل مصرف بیش از حد قند و چربی و افزایش خطر عوارض فوری در بیماران مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر ، دیابت ، کلسترول بالا و کبد چرب افزایش یافته است. پریشانی و گناه روانی ، که ممکن است منجر به زمان غذا خوردن یا رها کردن یک رژیم غذایی کاملاً سالم شود.
– متابولیسم و اختلالات هضم را به دلیل جدایی یا ورزش آهسته کنید.
وی تأکید کرد که کسانی که می خواهند بدون به خطر انداختن تعهد خود در برابر خطر ، از وعده های غذایی لذت ببرند ، باید به اعتدال پایبند باشند و غذاهای سبک مانند سالاد یا سوپ را برای کاهش اشتها شروع کنند و یک مقدار از پیش تعیین شده را برای هر وعده غذایی قرار دهند. همچنین ، آنها ترجیح می دهند گوشت کبابی یا سالم را انتخاب کنند ، در حالی که از مخلوط چربی و شیرینی در وعده غذایی جلوگیری می کنند.
وی به کسانی که رژیم را می شکنند توصیه کرد که با اختصاص دو روز به خوردن غذاهای سبک و نظارت بر تغییرات جسمی ، به تدریج به رژیم غذایی برگردند. وی خاطرنشان کرد: اشتباهات رایج شامل توسل به گرسنگی یا ورزش بیش از حد به عنوان واکنشی است که منجر به اختلالات متابولیک بیشتر می شود.